Yıldırım Beyazıt İlkokulu
NARLIOVA MAH. NARLIOVA KÜME EVLERİ YILDIRIM BAYEZIT ILKOKULU BLOK NO 5 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
05372628049 (okul müdürü)

VİZYON

Çevresiyle bütünleşmiş, çağın değerlerini kavrayan, bilgi toplumun insanlarının yetiştiği; karşılıklı saygı, güven ve işbirliğine dayalı sürekli bir gelişme içeisine giren, yerel ve ulusal başarıların elde edildiği model bir okul olmak.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Öğretim Şekli :Tam Gün - Birleştirilmiş Sınıf Yok. 4 Şube

Tam Gün - Birleştirilmiş Sınıf Yok. 4 Şube

Okul öğretmen servisi vardır. Yol yaklaşık 1 saat sürmektedir.

İle uzaklık 104 KM. İlçeye uzaklık 49,9 KM.

Mahalle